Imprezy w okolicy dzisiaj

Sylwester 2023/24 ☉ Bubbles & Troubles by G.H Mumm ☉ TAN Sopot

Roztańczonym krokiem, wejdź razem z nami w Nowy Rok! ? Sylwestra celebrujemy wspólnie z marką G.H. Mumm! ? Odpowiednia ilość bąbelków, najlepsze hity serwowane przez naszych DJów oraz Wy to idealna mieszanka na tę wyjątkową noc! ✨

? DRESSCODE – wieczorowy / elegancki

? DJ’S: Chudy & One Two

rap / r’n’b / disco / funk / pop

Bilety na wejście oraz wejście + catering: wkrótce

Pozostałe pakiety, prosimy o kontakt:

Magda Nawrocka

☎️ tel. 661 552 039

? [email protected]

PAKIETY SYLWESTROWE:

✨ PREMIUM VIP

– miejsce siedzące w osobnej strefie VIP z oddzielnym cateringiem

– ciepły i zimny bufet

– butelka wódki OSTOYA 0,5l + 1l napoju na parę

– poczęstunek winem musującym o północy

– sylwestrowe pakiety alkoholowe* (butelka alkoholu + napój – 250 zł)

Cena 350 zł / os. – stoliki 6 osobowe / 8 osobowe

*W przypadku rezerwacji stolika 8 osobowego, Champagne Mumm gratis

✨ PREMIUM

– miejsca siedzące

– ciepły i zimny bufet

– butelka wódki OSTOYA 0,5l + 1l napoju na parę

– sylwestrowe pakiety alkoholowe* (butelka alkoholu + napój – 250 zł)

Cena: 300 zł / os. – stoliki 6 osobowe / 8 osobowe

*W przypadku rezerwacji stolika 8 osobowego, Champagne Mumm gratis

✨ STANDARD PLUS

– ciepły i zimny bufet

– miejsca stojące

– lampka wina musującego o północy

Cena: 100 zł / os. (do 15.12)

Cena 150 zł /os. (15.12-30.12)

✨ STANDARD 60 (do 15.12)

– wejście do lokalu

– lampka wina musującego o północy

Cena: 60 zł / os. (do 15.12)

Cena: 80 zł / os. (15.12-30.12)

✨ STANDARD 100 – w dniu imprezy

– wejście do lokalu

– lampka wina musującego o północy

Cena: 100zł / os.

✨ MENU ALKOHOLOWE 250 zł

– Wódka Ostoya 0,7 + napój 1l

– Rum Havana 0,7l + napój 1l

– Gin Beefeater 0,7l + napój 1l

– Whisky Jameson 0,7l + napój 1l

Do dyspozycji menu złożone z ciepłych dań i zimnych przekąsek.

Dania na ciepło:

– Grzybowy barszcz biały na zakwasie, podawany z wędzonym twarogiem,

– Pieczony łosoś w pomarańczowo-korzennej marynacie,

– Kurczak sous-vide z grzybami leśnymi i gorgonzolą,

– buraczkowe gnocchi w kremowym sosie z orzechów włoskich

– Pieczone ziemniaki z cytryną i oregano

– Mix pieczonych warzyw z palonym masłem i migdałami

Zimny bufet:

– chrupiące pierogi z dorszem

– krewetki butterfly

– dorsz w piwnym cieście,

– camembert z sosem żurawinowym,

– kalafior w tempurze,

– krewetki w stylu japońskim,

– kalmary w tempurze,

– ravioli z pieca z wołowiną

– skrzydełka z kurczaka,

– szaszłyki z kurczakiem i ananasem

– vol-au-venty nadziewane,

– antipasti

– bruschetta 3 rodzaje

– kurczak w kokosie

– ciasto brownie z chilli i cynamonem

– mini gunamonki

Do siego roku!