Roztańczonym krokiem, wejdź razem z nami w Nowy Rok! ? Sylwestra celebrujemy wspólnie z marką G.H. Mumm! ? Odpowiednia ilość bąbelków, najlepsze hity serwowane przez naszych DJów oraz Wy to idealna mieszanka na tę wyjątkową noc! ✨
? DRESSCODE – wieczorowy / elegancki
? DJ’S: Chudy & One Two
rap / r’n’b / disco / funk / pop
Bilety na wejście oraz wejście + catering: wkrótce
Pozostałe pakiety, prosimy o kontakt:
Magda Nawrocka
☎️ tel. 661 552 039
PAKIETY SYLWESTROWE:
✨ PREMIUM VIP
– miejsce siedzące w osobnej strefie VIP z oddzielnym cateringiem
– ciepły i zimny bufet
– butelka wódki OSTOYA 0,5l + 1l napoju na parę
– poczęstunek winem musującym o północy
– sylwestrowe pakiety alkoholowe* (butelka alkoholu + napój – 250 zł)
Cena 350 zł / os. – stoliki 6 osobowe / 8 osobowe
*W przypadku rezerwacji stolika 8 osobowego, Champagne Mumm gratis
✨ PREMIUM
– miejsca siedzące
– ciepły i zimny bufet
– butelka wódki OSTOYA 0,5l + 1l napoju na parę
– sylwestrowe pakiety alkoholowe* (butelka alkoholu + napój – 250 zł)
Cena: 300 zł / os. – stoliki 6 osobowe / 8 osobowe
*W przypadku rezerwacji stolika 8 osobowego, Champagne Mumm gratis
✨ STANDARD PLUS
– ciepły i zimny bufet
– miejsca stojące
– lampka wina musującego o północy
Cena: 100 zł / os. (do 15.12)
Cena 150 zł /os. (15.12-30.12)
✨ STANDARD 60 (do 15.12)
– wejście do lokalu
– lampka wina musującego o północy
Cena: 60 zł / os. (do 15.12)
Cena: 80 zł / os. (15.12-30.12)
✨ STANDARD 100 – w dniu imprezy
– wejście do lokalu
– lampka wina musującego o północy
Cena: 100zł / os.
✨ MENU ALKOHOLOWE 250 zł
– Wódka Ostoya 0,7 + napój 1l
– Rum Havana 0,7l + napój 1l
– Gin Beefeater 0,7l + napój 1l
– Whisky Jameson 0,7l + napój 1l
Do dyspozycji menu złożone z ciepłych dań i zimnych przekąsek.
Dania na ciepło:
– Grzybowy barszcz biały na zakwasie, podawany z wędzonym twarogiem,
– Pieczony łosoś w pomarańczowo-korzennej marynacie,
– Kurczak sous-vide z grzybami leśnymi i gorgonzolą,
– buraczkowe gnocchi w kremowym sosie z orzechów włoskich
– Pieczone ziemniaki z cytryną i oregano
– Mix pieczonych warzyw z palonym masłem i migdałami
Zimny bufet:
– chrupiące pierogi z dorszem
– krewetki butterfly
– dorsz w piwnym cieście,
– camembert z sosem żurawinowym,
– kalafior w tempurze,
– krewetki w stylu japońskim,
– kalmary w tempurze,
– ravioli z pieca z wołowiną
– skrzydełka z kurczaka,
– szaszłyki z kurczakiem i ananasem
– vol-au-venty nadziewane,
– antipasti
– bruschetta 3 rodzaje
– kurczak w kokosie
– ciasto brownie z chilli i cynamonem
– mini gunamonki
Do siego roku!