Zapraszamy Państwa na niezapomnianą podróż kulinarnej ekscytacji w towarzystwie mistrza kuchni, naszego szefa Jasia Filipowskiego. Podczas tej wyjątkowej kolacji degustacyjnej na każdym kroku odkrywać będziemy smakowe arcydzieła, które wynurzają się z kreatywności naszego utalentowanego kucharza.
------------------
MENU
@ Mięsna
𝗔𝗺𝘂𝘀𝗲 𝗯𝗼𝘂𝗰𝗵𝗲
𝗣𝗿𝘇𝘆𝘀𝘁𝗮𝘄𝗸𝗮 𝗻𝗿𝟭
Miętus/maślanka/ lubczyk
𝗣𝗿𝘇𝘆𝘀𝘁𝗮𝘄𝗸𝗮 𝗻𝗿𝟮
Polędwica wołowa/"Maggi"/ogórek małosolny/cebula/żółtko oraz kieliszek wódki Tesselis
𝗭𝘂𝗽𝗮
Botwinka/malina/jajko
𝗗𝗮𝗻𝗶𝗲
Biodrówka Jagnięca/młoda kapusta/knedlik
𝗗𝗲𝘀𝗲𝗿
Agrest/lody wanilia/sos angielski/orzechy
𝗣𝗲𝘁𝗶𝘁 𝗳𝗼𝘂𝗿
@ Wege
𝗔𝗺𝘂𝘀𝗲 𝗯𝗼𝘂𝗰𝗵𝗲
𝗣𝗿𝘇𝘆𝘀𝘁𝗮𝘄𝗸𝗮 𝗻𝗿𝟭
Pomidor kiszony/pomidor bawole serce /ricotta
𝗣𝗿𝘇𝘆𝘀𝘁𝗮𝘄𝗸𝗮 𝗻𝗿𝟮
Kalafior/sos holenderski/estragon/kiszony ogórek oraz kieliszek wódki Tesselis
𝗭𝘂𝗽𝗮
Botwinka/malina/jajko
𝗗𝗮𝗻𝗶𝗲
Bakłażan/vege demi/młoda kapusta/knedlik
𝗗𝗲𝘀𝗲𝗿
Agrest/lody wanilia/sos angielski/orzechy
𝗣𝗲𝘁𝗶𝘁 𝗳𝗼𝘂𝗿